کارتهای گرافیکی از لحاظ هزینه ممکن است از چند صد هزار تومان تا چندین میلیون تومان متفاوت باشد .این بستگی به این دارد که چه کاری از کارت گرافیک انتظار داشته باشیم.مثل یک کاربر ساده که سیستم رایانه برایش کاربردی اداری دارد با یک نقشه کش ساختمان که میخواهد از نقشه کشیده شده اش توسط نرم افزارهای مختلف از جمله تری دی مکس , راینو , رویت آچیتکچر و یا اتوکد و ... رندر میخواهد بگیرد فرق میکند و باید کارت گرافیکی خیلی حرفه ای تر از اولی که همان کاربر اداری از کامپیوتر است را باید داشته باشد.چون که هزینه تولید این نوع گرافیک ها بیشتر از انواع تعبیه شده آن می باشند.
انرژی الکتریکی که در لپ تاپ ها مصرف می گردد مصرف برق را بالا می برد چرا که قدرت پردازشی کارتهای گرافیکی بالا می باشد. وزمانی هم که مصرف باتری بالا رود کارت گرافیک گرم می شود که توسط فن هایی که روی کارت گرافیک می باشد خنک می شود این فن ها توسط هیت سینک و خمیر سیلیکن به برد کارت گرافیک وصل می گردد. یک نوع دیگری از سیستم های خنک کننده هستند که بدون صدا کار می کنند اما استفاده از این سیستم گران قیمت است.
نوعی دیگر از پردازندههای گرافیکی وجود دارد که به آن آنبرد گفته می شود .عمل پردازش تصویر توسط چیپها در این سیستم انجام می گردد که از اول بر روی مادربرد قرار داشته است.گرافیکهای تعبیه شده معمولاً فقط شامل یک واحد پردازش گرافیکی (GPU) می باشند.
- ۹۹/۰۲/۱۳